توضیحاتچراغ زیر کابینتی 9 وات
ویژگی های فنیابعاد60 سانتیمتررنگ نورمهتابیتوان (وات)8ولتاژ ورودی (ولت)220رده انرژی++Aگارانتی12 ماهه پارس شوان دیدگاه کاربران
ویژگی های فنیابعاد30 سانتیمتررنگ نورمهتابیتوان (وات)4ولتاژ ورودی (ولت)220رده انرژی++Aگارانتی12 ماهه پارس شوان دیدگاه کاربران
ویژگی های فنیابعاد120 سانتیمتررنگ نورمهتابیتوان (وات)18ولتاژ ورودی (ولت)220رده انرژی++Aگارانتی12 ماهه پارس شوان دیدگاه کاربران
ویژگی های فنیابعاد90 سانتیمتررنگ نورمهتابیتوان (وات)12ولتاژ ورودی (ولت)220رده انرژی++Aگارانتی12 ماهه پارس شوان دیدگاه کاربران
چراغ کابینتی؛ در دسته چراع و پنل سقفی روکار قرار دارد و دارای سنسور حرکتی با زاویه 120 درجه به همراه باتری داخلی با مداومت روشنایی بیش از 12 ساعت و شارژ به وسیله پورت تایپ C میباشد. این چراغ دارای اندازههای مختلف و توانهای متفاوت قابل سفارشگذاری است. در حقیقت چراغ سنسورداز کابینتی یک راهکار نوین و هوشمند در زمینه نورپردازی و ارائه روشنایی به محلهای تاریک و دور از دسترس برق میباشد. با خرید و نصب این چراغ ، دیگر نیاز به سیمکشی و خرید تجهیزات جانبی مانند کلید و پریز نخواهید بود. عملکرد سنسور کاملا دقیق و بمحض قرار گیری در محدوده دید آن، دستور روشن شدن صادر خواهد شد. از دیگر حساسیتهای مشتریان در خرید تجهیزات روشنایی رنگ نور چراغ میباشد. رنگ نور تاثیر به سزایی در دکوراسیون و خلق و خوی افراد دارد. اما این مشکل به واسطه چراغهای هوشمند حل و کاربر میتواند مطابق با سلیقه رنگ نور را به راحتی عوض و شدت نور را افزایش یا کاهش دهد.
مهتابی زیر کابینتی، انواع مختلفی دارد. هر چراغ براساس نوع خود، ممکن است برای زیرکابینت، مناسب باشد یا نه. در اصل نور چراغ زیرکابینت باید طوری باشد که در عین ملایمت و طبیعی بودن، روشنایی کافی داشته باشد. در خیلی از انواع چراغها، این دو ویژگی در روبروی هم قرار دارند. یعنی یا شدت نور به حدی بالاست که چشم را اذیت کرده و واقعاً دکوراسیون آشپزخانه را خراب میکند. یا مانند برخی دیگر از چراغها، به دلیل نور مناسبی که دارند، چشمنوازند ولی، روشنایی کافی ایدهآل ما را هم فراهم نمیکنند.
شاید طراحی، به کمک ما بیاید و ما را در انتخابی مناسب راهنمایی کند. ذهن بشر، همیشه راهی برای حل مسائل خواهد داشت. یکی از چراغهای نور مناسب، ledها هستند. زیرکابینتیهای ال ای دی میتوانند به صورت ریلی و پشت سرهم طراحی شوند و در سرتاسر، فضای بالای کابینت، پخش شوند. همین مسئله، مشکل نور کم را تا حدودی حل خواهد کرد.
برای زیر کابینتها از ابتدا که این ایده برای طراحی و استفاده در آشپزخانه پیاده شد، انواع مختلفی از چراغ به کار رفت. در بین این چراغها میتوان به چراغهای مهتابی، چراغهای گرد، چراغهای ریلی و پشت سر هم اشاره کرد.
هر یک از این چراغها معایب و مزایای مربوط به خود را دارند. از بین همه چراغها، چراغهای پشت سر هم led بیشتر مورد پسند قرار گرفتند. این چراغها، مهتابیهای کمحجم و کوچکی هستند که به طور نور مخفی نصب شده و نیاز آشپزخانه را از نور و روشنایی کاملاً رفع می کنند. این چراغها، میتوانند به صورت گسترده در فضای زیر کابینت، پخش شده و نور مخفی یکدستی برای شما به ارمغان بیاورند.
نورهای خطی طویل و بسیار باریک هستند و معمولاً در لبه زیرین کابینت هوایی نصب میشوند. بر خلاف هالوژن که نور بیشتری را به بخش زیرین خود میدهد، چراغهای خطی نور را بهصورت یکنواخت پخش میکنند. امروزه انواع چراغ خطی LED بسیار محبوب هستند و یکی از مزیتهای آن این است که میتوان قطعات LED را به یکدیگر متصل کرده و سرتاسر کابینت را بهصورت یکپارچه پوشش بدهید.
ازآنجاییکه این مدل کاملاً بهصورت توکار کار میشود، این چراغها ظاهر زیبایی دارند و برای فضای مدرن و مینیمال گزینه مناسبی هستند. هرچند برقراری اتصالات اولیه چراغ توکار نیاز به یک فرد متخصص در زمینه برق دارد و در همان مراحل اولیه باید مکان مناسب در نظر گرفته شود. برای سیسم توکار میتوان از کلید زیر کابینتی استفاده کرد که در معرض دید نیست.